PARAMETRY TECHNICZNE:
|
WIELKOŚĆ |
UWAGI |
Wysokość |
250 cm |
|
Szerokość |
144 cm |
|
Głęokość |
195 cm |
|
Masa |
1450 kg |
|
Obroty wózka |
2-9 obr./min |
Płynna regulacja |
Powierzchnia wypiekowa |
7,2 m2 |
15 blach 60x80 w od. 105 mm |
Powierzchnia wypiekowa |
8,6 m2 |
18 blach 60x80 w od. 87 mm |
Powierzchnia wypiekowa |
11,5 m2 |
24 blachy 60x80 w odl. 63 mm |
Orientacyjna wydajność |
80-100 kg/h |
|
Maks. przekątna obrotu |
1030 mm |
|
Maks. szer. wózka wjazdowego |
660 mm |
|
Maks. dopuszczalny ładunek |
100 kg |
|
Maks dopuszczalna temp. |
300 °C |
|
Poziom hałasu |
64 dB |
|
Wydajność zaparowania |
0,4-5 dm3 |
Przy temp. 260 °C czas dozowania 1-15 s |
Wydajność wentylatora oparów |
500 m3 |
|
Napięcie zasilające |
3x400 V |
|
Moc elektryczna zainstalowana |
2,0 kW |
|
Moc cieplna |
70 kW |
60000 kcal/h |
Szybkość wzrostu temperatury |
15/min °C |
Przy pustym piecu |
Zużycie oleju |
4 kg/h |
Wartość przybliżona |
Szybkość wzrostu temperatury |
6/min °C |
Przy pełnym piecu |
DANE PALNIKA |
|
|
Jednostopniowy palnik olejowy |
|
Olej opałowy lekki |
Napięcie zasilające |
230 V/B |
Jednofazowe 50 Hz |
Dysza |
1,5 kąt 60° DL |
Przy pompie ustawionej na 12 barów |
Jednostopniowy palnik gazowy |
|
|
Wersja elektryczna |
70 kW |
|
|
OPIS:
Piec obrotowy typ PPO-1 przeznaczony jest do wypieku każdego rodzaju pieczywa i wyrobów cukierniczych na blachach wypiekowych, formach ułożonych na wózku. |